Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Clinica profesionala pentru probleme stomatologice

logocrissmilebun

Sanatatea primeaza. Chiar si sanatatea orala. Multi o ignora, apoi regreta amanarea vizitei la stomatolog. Un obicei care ar trebui schimbat, zic eu, cat mai curand posibil.

Personal, am avut multe tangente cu cel putin o stomatologie, deoarece am avut nevoie, intr-o anumita perioada a vietii, de un aparat dentar. Un prieten mi-a recomandat sa merg la clinica Cris Smile, i-am urmat sfatul si azi pot spune ca a fost o alegere inteleapta.

Nu doar ca am gasit modelul ideal de aparat dentar de care aveam nevoie, ideal pentru problema mea, dar am avut norocul sa intalnesc doctori foarte bine pregatiti in acest domeniu. Acest lucru m-a incurajat sa le vizitez cabinetul mai des, chiar si dupa ce am scapat de aparatul dentar, pentru un periaj profesional pe care il efectuez regulat, la un interval de 2-3 luni.

Pentru mine, Cris Smile a reprezentat solutia tuturor problemelor mele dentare. Mi-au castigat increderea deplina datorita amabilitatii si disponibilitatii lor, pe care nu am mai intalnit-o la niciun alt cabinet.

Medicii dentisti pun pasiune in munca lor, iar experienta acumulata se rasfrange asupra curelor stomatologice ce se potrivesc oricarei categorii de varsta.

Stim cu totii ca increderea este esentiala. Daca un doctor stomatolog mi-a castigat increderea, atunci mai mult ca sigur il voi vizita si a doua oara. Daca toti medicii stomatologi si-ar castiga increderea pacientilor, atunci si noi am fii mai atenti la sanatatea orala.

Clinica moderna de profil, Cris Smile a stiut dintotdeauna cum sa iti pastreze clientii vechi, dar sis a atraga altii noi.

Nu te gandi ca vei cheltui o avere pe tratamentele de care ai nevoie. Cabinetul dispune de preturi foarte avantajoase, astfel incat orice pacient sa fie pe deplin multumit.
Cris Smile beneficiaza de increderea mea totala. Nu mai amana vizita la medicul stomatolog! Acum chiar nu mai ai de ce sa iti fie teama, chiar si durerea a ajuns de domeniul trecutului cand vine vorba de tratamentele efectuate de personalul medical de aici.

Unde ii puteti gasi?

Date de contact

Locatia: Rahova – Strada Malcoci nr.2, bloc 36, sc.B, ap.59, sector 5 Bucuresti
E-mail – office@cris-smile.ro
Telefon – 021 423 0072
Mobil – 0723 918 404
Program
Luni – Vineri : 09:00 – 21:00
Sambata : 10:00 – 14:00
Duminica : Inchis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>