Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Compania CLIMTEH, unul din liderii de piata in domeniul aerului conditionat, va fi prezenta la expozitia internationala ROMTHERM, Romexpo in perioada 22-25 martie 2006.

Cu aceasta ocazie, CLIMTEH va prezenta noile game de produse de conditionare a aerului marca Samsung, bazate pe tehnologiile inovatoare specifice acesteia. Echipa de specialisti a CLIMTEH prezenta la standul firmei va prezenta vizitatorilor noile produse Samsung din gamele BAC, RAC, Free Joint si DVM, curprinzand o arie larga de aparatura pentru toate categoriile de spatii si conditii termice.

Aparatura Samsung, spre deosebire de cea conventionala, dispune de o tehnologie revolutionara de filtrare a aerului, axata pe utilizarea ionilor de argint, de dimensiuni nano, in scopul conditionarii eficiente a aerului si a distrugerii microbilor din aer. De asemenea, aparatura Samsung de ultima generatie, reprezentata si distribuita in Romania prin CLIMTEH, dispune si de alte tehnologii revolutionare: Smart Inverter (sistem de conservare a energiei), Bionizer (generator de anioni), Cascada de aer cald etc.

CLIMTEH va asteapta la standul sau din cadrul Romtherm 2006 pentru a va prezenta si celelalte echipamente profesionale pe care le distribuie: LIEBERT-HIROSS, YORK, P3, WOLF, pardoseala flotanta.