Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Noua camera PTZ cu zoom optic de 40x destinata folosirii in medii cu risc sporit

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a lansat ExCam XPT Q6075, o camera PTZ de performanta inalta destinata utilizarii in medii cu risc de explozii, precum domeniul industrial. Camera este echipata cu un chip de noua generatie, iar astfel ofera imagini superioare calitativ, securitate ridicata, o capacitate extinsa de analiza a imaginilor si o compresie video mult mai eficienta.

Tehnologia Lightfinder 2.0 ii confera camerei o sensibilitate inalta la lumina  pentru furnizarea de imagini color, cat mai realiste, cu nivel de saturatie ridicat, dar si o claritate superioara pentru obiectele aflate in miscare. Camera include aplicatia Autotracking 2 cu functionalitate ”click and track” pentru urmarirea activa a obiectelor, precum si suport pentru overlay dinamic, util in orientarea operatorilor in campul vizual al echipamentului.

In plus, ofera functionalitati de securitate sporite precum firmware semnat si procedura de initializare securizata, care garanteaza integritatea versiunii aplicatiei si instalarea doar a versiunilor autorizate. Totodata, modulul de platforma securizata TPM cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2 asigura stocarea in siguranta a tuturor certificatelor si cheilor criptografice.

Caracteristicile principale includ:

  • HDTV 1080p la 50/60 fps, cu zoom optic de 40x;
  • Tehnologie Axis Lightfinder 2.0;
  • Autotracking 2 si ajutor de orientare;
  • TPM, cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2;
  • ATEX, IECEx, EAC si IA; Zone 1, 21.

Aceasta camera PTZ de tip dome este mult mai usoara decat modelele anterioare, avand o masa de doar 20 de kilograme. Modelul este certificat IP66/IP68 pentru protectie impotriva intemperiilor, prafului si apei. Camera este alimentata prin PoE pentru instalare rapida. In plus, sursa de alimentare poate fi amplasata departe de camera, usurand montajul si mentenanta. Aflati mai multe informatii despre Camera PTZ ExCam XPT Q6075 cu protectie anti-explozie.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS.

Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com.

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>