Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Cum “recunosti” un hosting de calitate

10-sfaturi-prin-care-îți-poți-întări-securitatea-serverelor-de-găzduire-web

Tot mai multe persoane aleg sa-si cumpere un domeniu propriu, lucru de altfel care vine la pachet si cu serviciile necesare de hosting. Puteti opta atat pentru domeniu si hosting de la aceeasi companie furnizoare, fie pentru domeniu si hosting de la companii total diferite.

Cu toate acestea, pretul este cel care influenteaza deseori calitatea serviciilor oferite. In mod evident, cu cat scopul este mai aplu, cu atat domeniul si hosting-ul ar trebui alese in consecinta. De asemenea, si preturile pot varia, in functie de firma si beneficiile de care veti dispune pe durata intregii perioade in care veti dori sau veti considera ca aveti nevoie de aceste servicii.

Este foarte important atat pentru dumneavoastra, ca beneficiar, cat si pentru cei care vor accesa site-ul in consecinta, sa existe o serie de avantaje vizibile si o serie de caracteristici in operarea site-ului care va pot ajuta sa stabiliti daca hosting-ul ales este sau nu de calitate. Care sunt aceste caracteristici, va spunem in cele ce urmeaza.

Cum “recunosti” un hosting de calitate

  1. Viteza de rulare

Traim in era tehnologiei, ceea ce inseamna ca orice proces se poate derula acum cu “viteza luminii”. Iar acest aspect nu ar fi o problema mai ales cand ne referim la paginile online si la modul in care acestea ar trebui sa functioneze, indiferent ca vorbim de un site dedicat unei afaceri sau de un site personal.

Oamenii nu vor avea rabdarea sa astepte la nesfarsit ca pagina sa se incarce si ca ei sa acceseze informatia, cat si produsele si serviciile oferite de dumneavoastra. Astfel, daca pagina nu are o viteza corespunzatoare de rulaj, veti pierde foarte multi cititori sau potential clienti. Astfel, un hosting de calitate permite domeniului dumneavoastra sa fie accesat in timp util, intr-un interval redus, de cateva milisecunde.

  1. Functionarea

Un alt ajutor pentru a va da seama daca hostingul ales e cel potrivit e modul in care acesta functioneaza. Daca acesta se blocheaza frecvent sau daca va apar frecvent erori, in lipsa unei conexiuni nestabile sau a unor probleme aparute din cauza furnizorului de servicii de internet, de vina poate fi hostingul de o slaba calitate. Noi va garantam ca la www.thc.ro nu veti preintampina probleme in rularea si functionarea paginii dumneavoastra, atat din postura proprie, cat si din cea a clientilor sau a potentialilor parteneri.

  1. Suportul tehnic

Stim cu totii ca problemele nu apar fix atunci cand iti doresti, ci in momentele cele mai neplacute. Ori cu siguranta nu vei gasi un partener de incredere atunci cand zeci de persoane se vor plange referitor la o firma cu care colabboreaa si la care-I pica serverele constant. Mai ales daca personalul este greu de gasit sau daca gestioneaza problemele mai lent. Acest lucru poate insemna pentru tine timp si bani pierduti, poate si alte resurse.

Furnizorii de renume iti ofera inclusiv posibilitatea de a testa serviciul inainte de achizitie, inclusiv hostingul, asa cum ofera cei de la THC. In plus, o companie prompta, usor de gasit la nevoie si care rezolva problemele in timp util (in functie de complexitate), va fi alegerea cea mai buna, ca THC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>