Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Cum sa o cuceresti de la prima intalnire

timthumb (6)

Unele femei par greu de cucerit chiar si de la a zecea intalnire. Daca se lasa cucerite prea usor, ne intrebam de ce o fac, iar daca se lasa foarte greu cautam sa aflam problema. Atunci cand vorbim de partenerul perfect, fie el femeie sau barbat, problema nu se raporteaza doar la noi sau doar la ei. Exista un oarecare fir al compatibilitatii care poate exista sau nu intr-o relatie. Multe relatii nu reusesc sa se stabilizeze nici dupa luni in sir, in timp ce altele descriu pe deplin o dragoste la prima vedere, asa cum se aminteste si in povestile romantice.

Daca sfaturile de astazi nu-ti vin in ajutor, atunci poate ar trebui sa te intrebi daca nu cumva incercarile tale sunt in zadar si daca personalitatea vizata reprezinta cu adevarat un posibil suflet pereche sau nu.

Cum sa o cuceresti de la prima intalnire

In orice relatie de cuplu trebuie sa existe implinire si nu exista loc de dominare. Este prima regula a unui cuplu fericit si de durata. Ea va dori sa stie ca e o persoana care conteaza si ca veti lua deeciziile mereu impreuna, ca parerea ei conteaza la fel de mult ca si a ta, si ca o terta persoana nu va fi lasata sa se implice in viitorul vostru fara acordul sau. Daca o vei contrazice in mod repetat la aceasta prima intalnire pe fondul unor astfel de subiecte de discutie ai o gramada de sanse ca ea sa te evite ulterior sau sa te dea uitarii. De asemenea, daca vei aduce aminte de fosta va putea crede ca inca esti atasat si ca o relatie armonioasa, de viitor, ar putea fi compromisa. Renunta la trecut si priveste alaturi de ea spre viitor.

Iar daca ea va insista sa-ti puna la incercare spiritul fantezist si sexualitatea, arata-i ca stii cum sa-i satisfaci cele mai spectaculoase placeri. Prin intermediul unui sex shop online poti achizitiona o vasta gama de accesorii si jucarii sexuale pe care i le poti recomanda si ei. De asemenea, ii poti lansa unei femei deschise si libertine invitatia de a testa brand-ul lovense si aceste vibratoare lelo care duc actul sexual catre o alta dimensiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>