Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Amenajarea dormitorului copilului si salteau potrivita

saltele-somn-linistit

Dormitorul celui mic are o importanta majora asupra modului in care se va dezvolta in anii ce vor urma. Atunci cand vorbim despre amenajarea camerei copilului, ne gandim la aspectul estetic mai mult decat la alte aspecte. Ne punem intrebari uneori chiar inainte ca puiul sa se nasca, intrebari de genul: ce stil sa adoptam, cum sa obtinem un anumit look al camerei sau care sunt ultimele tendinte in design interior. Insa trebuie sa tinem cont si de efectul psihologic pe care o camera il poate avea asupra unei persoane, mai ales asupra unui copil, dar si de modul in care ii va afecta dezvoltarea fizica. De aceea, in momentul in care amenajam dormitorul celui mic, indiferent ca este baiat sau fata, trebuie sa facem o alegere corecta in ceea ce priveste salteaua.

saltele-somn-linistit

O saltea neadecvata va influenta negativ starea de sanatatea a copilului. In schimb, o saltea in conformitate cu nevoile de dezvoltare ale celui mic, ii va oferi un somn linistit, odihna suficienta, o postura adecvata a corpului pe timpul noptii si mult confort. Tocmai de aceea iti recomandam magazinul saltele-online.ro. Aici vei gasi saltele de calitate, la preturi accesibile pentru intreaga familie. Acestea sunt disponibile pe site pe diverse categorii, in diferite texturi si pentru anumite varste.

Astfel pot fi achizitionate saltele speciale pentru cei mici. De exemplu, poti alege o saltea Cocos Combi. Fibrele de nuca de cocos (testate pentru a nu contine factori poluanti sau toxici) utilizate de fabrica cu specific BIO creeaza un mediu sanatos si placut, un suport ferm, dar in acelasi timp elastic si confortabil, ce permit copilului sa creasca sanatos si cu o coloana vertebrala corect formata.

De asemenea, trebuie sa stii ca acest material (fibra de nuca de cocos) permite bebelusului sa respire usor, chiar daca acesta doarme pe burta fiind foarte permeabila la trecerea aerului, evitand efectul de apnee (efectul de sufocare atunci cand copilul doarme cu fata pe saltea). Pentru a proteja copilul de un contact direct structura de fibra de cocos este impachetata intr-o structura din netesut PE antialergic. Stratul de netesut impiedica contactul direct cu fibrele naturale, la care unii copii pot fi alergici.

Aceasta este una din cele mai recomandate saltele pentru cei mici. Pe site-ul saltele-online.ro poti gasi si alte saltele pentru copilul tau, saltele pe care ti le recomandam cu drag.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>