Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Plasa de gard accesibila si rezistenta

custodie_2019_02

De cateva zile nu mi-am mai vazut prietenul cel vechi si drag. Mi-a zis ca are planuri importante in primavara asta si ca voi avea parte de niste surprize. N-am insistat foarte mult, dar nici n-am simtit cand primavara si-a intrat in drepturi iar prezenta bunului meu prieten a inceput sa devina tot mai deasa. Am asteptat o zi, doua, trei. Bunul meu prieten nu a mai dat niciun semnal. Am inceput sa ma ingrijorez crezand ca, cine stie ce s-ar fi putut intampla: poate  aplecat in vizita la rude, poate are o problema de sanatate.

Dupa cateva zile m-am hotarat sa-I fac o vizita si sa aflu ce se petrece cu toata aceasta lipsa online-offline. Ajungand la poarta casei sale am parte, asa cum declarase si el in urma cu ceva timp, de o adevarata surpriza. Bunul meu prieten incepuse renovarile la casa noua si, bineinteles, a inceput cu punctele cele mai slabe din punct de vedere vizual. El nu are un salariu prea mare, insa e un om gospodar, descurcaret si stie ca o treaba bine facuta ii aduce avantaje pe un termen indelungat.

fhfdhfhbf

Gardul era ca nou! Chiar era nou, realizat din materiale de calitate ce ofereau impresia de rezistenta si care armonizau mult mai bine peisajul de la tara, comparativ cu gardul batranesc de odinioara ce abia ca se ducea la vale.

Am fost curioasa sa-l intreb cum de a reusit sa stranga atatia bani, fiind convinsa ca e o investitie costisitoare. Cu zambetul pe buze mi-a transmis ca nu a avut nevoie de compromisuri si ca a gasit plasa de gard dedeman la o super oferta.

Curios din fire, l-am intrebat cum de a reusit, stiind ca, in urma cu doua luni pe cand tot batea mai des apropouri pe tema materialelor de constructii, demararea acestui proiect parea sa fie ingrijoratoare din pricina bugetului si a numarului redus de materiale existent in depozite.

Fericit din cale-afara ca si-a dus la bun sfarsit maretul plan de gard nou, mi-a transmis ca recomanda la toata lumea acest magazin cu materiale de constructii , locul de unde si-a achizitionat toata materia prima, de o calitate superioara si cu un buget redus.

Bun pont caci, la scurt timp, m-am apucat si eu de renovari. Cand prietenii se-aduna, facem, iata, casa buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>