Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Muzica buna doar la “Old Blacks, Rock & More”

03-2

 

Cu mic si cu mare va asteptam la ”Old Blacks, Rock & More”, bilete valabile pe Iabilet.ro cu doar 65 de lei cumparate din timp, pretul la intrare in ziua concertului fiind de 99 de lei in data de 25 Mai 2018. ”Old Blacks, Rock & More”, festival maraton care va dura mai bine de 7 ore cu trupe consacrate cum ar fi: IederaVița de Vie, Subcarpați, Trupa Zero, Trooper și IRIS.  . Acest festival isi deschide usile si pentru cateva trupe talentate care sunt la inceput de drum si care si-au meritat locul in deschiderea festivalului: Gramofone, Kunnstra și White Ash. 

Istoria trupei Iris incepe in anul 1984 cand a fost lansat primul album, Iris I urmat mai apoi de Iris II, album care s-a remarcat prin piesa “Strada ta”. Acestia au facut istorie in lumea rock-ului Romanesc cu cele 16 albume lansate de-a lungul timpului dar si a numeroselor hit-uri cu care au cucerit foarte multe generatii.

 

Trooper s-au lansat in anum 1995 la Targoviste avand la activ 8 albume scoase, peste 600 de concerte. Acestia au urcat pe scena alaturi de artisti internationali de renume Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Prodigy, The Cult, Rasmus sau Malmsteen.

Cei care au reinventat folclorul, combinand muzica traditionala cu hip-hop-ul, trapul, dubstep-ul si sound-uri electro si anume Subcarpati o sa urce si ei pe scena  ”Old Blacks, Rock & More” , bucurand inimile ascultatorilor prin combinatia perfecta de instrumental si voce.

Vita de Vie, cea mai iubita trupa de alternative, cu o experienta de 22 de ani in care au lansat 9 albume cu care au facut senzatie printre iubitorii genului si nu numai. Acestia au colaborat de-a lungul timpului cu artisti precum Parazitii, K-Gula si suie Paparude.

“OLD BLACKS, ROCK & MORE” aduce pe aceeasi scena, in decursul celor 7 ore de maraton de, muzica buna, pe gustul tuturor celor dispusi sa auda piese noi, dar sa si retraiasca momente de nostalgie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>