Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Imbunatateste-ti abilitatile de lucru in echipa

Ne lovim de multe ori de situatii in care suntem nevoiti sa realizam sarcini in cadrul unui grup. In cazul anumitor job-uri, acest lucru este esential si garanteaza o mai buna productivitate si eventual un profit mai mare pentru o companie. In acest scop, multe firme si companii in care este necesara munca in  echipa isi trimit periodic angajatii in tebere de pregatire si formare sau mai bine zis, in team building-uri.

Vertical Adventure este una dintre firmele care se ocupa cu planificarea de team building-uri pentru diverse grupuri de persoane, de toate varstele. In cadrul unui astfel de training exista mai multi pasi si mai multe obiective pe care echipa trebuie sa le atinga, atat individual cat si impreuna. Diverse sarcini care le pun la incercate aptitudinile fizice si psihice astfel incat acestia sa fie pregatiti sa reziste la diferite situatii, unele chiar urgente.

Cei de aici le pun la dispozitie celor dornici sa se descopere mai bine o oferta team building de nerefuzat in urma careia vor putea capata noi aptitudini, mai multa incredere in cei din jur si in fortele proprii. Multe dintre programele realizate de cei de aici au loc in natura, in aer liber iar conditiile de dificultate sunt stabilite inainte de a pune in miscare toata treaba. Durata unui astfel de proiect poate avea intre 1 si 7 zile, timp in care echipele vor fi in permanenta testate si supuse la diverse misiuni si sarcini. Scopul final al unui astfel de proiect este ca cei care au luat parte sa dobandeasca noi abilitati si sa impartaseasca cu ceilalti ce au reusit sa invete si ce au realizat in timpul acestui proiect. Iar cel mai bun mod de a fructifica cele invatate este de a le aplica in viata de zi cu zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>