Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

AltGrad lanseaza noul website dedicat piese auto FORD – Catalog.Altgradauto.ro

altgrad auto, piese Ford contact

Noul website dedicat piese auto Ford | Catalog.Altgradauto.ro


Piese auto Ford – Catalog.AltgradAuto.ro website dedicat Piese auto FORD !

 “O afacere care aduce doar bani, este o afacere proastă.” – Henry FORD

AltGrad Auto este pe punctul de alansa un nou site dedicat pentru Piese auto FordCatalog.AltgradAuto.ro care vine cu noi functii rapide si moderne de cautare de piese auto Ford. Procesul de cautare este bazat pe programul de cautare Ford Microcat, Ecat, ceea ce inseamna ca este realizat manual si mult mai bine, prmovand piesele origiale. Site-ul nu se bazeza pe platforma TecDoc. Acesta este un upgrade ce contine si producatori aftermarket de foarte buna calitate cum ar fi DP spare Parts For Ford din Turcia. Indiferent de modelul masinii dumneavoastra, cautarea pieselor necesare este acum mult mai facila.

Catalog.Altgradauto.ro ne pune la dispozitie 16 categorii principale de piese auto Ford, accesoriile fiind dedicate pentru fiecare model in parte, de la tot ceea ce tine de motor pana la caroserie si interior. Totodata, le ofera utilizatorilor acces la baza de date cu piese originale Ford: filtre, distributii originale Ford, pachete amortizoare, pachete ambreiaje cu rulment Ford Motorcraft, jante aliaj originale Ford, jante tabla, senzori piese auto Ford, care vin numai pe original, pozele sunt reale in format HD, mobile friendly.

Modul de cautare a fost usurat, exista acum posibilitatea de inregistrare cu cont sau prin Facebook login si de plata online in rate fara dobanda. Este oferit discount de volum pentru clientii care cumpara mai mult, informatii status comanda iar confirmarea comenziilor si a expeditiiei se face prin sms automat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>