Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

In functie de ce criterii alegi ceasul de mana potrivit pentru a fi purtat la costum?

Spre deosebire de acum 15-20 ani in momentul de fata pe piata ceasurilor de mana exista foarte multe modele de ceasuri de mana. Acest lucru inseamna ca o persoana care doreste sa poarte un ceas de mana va trebui sa achizitioneze mai multe modele de ceasuri de mana. De ce? Pentru ca in momentul de fata ceasul de mana se poarta in functie de tinuta vestimentara pe care alegi sa o porti. Desi acest lucru nu era valabil acum 20-30 ani, in momentul de fata datorita numarului tot mai mare de modele de ceasuri de mana, respectarea acestui principiu este o conditie esentiala pentru a arata impecabil din punct de vedere vestimentar.

Ceasul de mana ce urmeaza a fi purtat de catre barbatii in costum trebuie achizitionat in functie de urmatoarele criterii:

  • Culoarea ceasului de mana, aceasta trebuie sa fie inchisa la culoare, de preferat negru sau maro, in functie de culoarea costumului purtat.
  • Materialul din care este confectionat ceasul de mana este un alt criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul in care se achizitioneaza ceasuri barbati. Otelul inoxidabil este cel mai recomandat material pentru ceasurile barbatesti insa acest lucru nu inseamna ca ceasurile de mana confectionate din materiale pretioase sau semipretioase trebuie ignorate.
  • Atunci cand se achizitioneaza ceasuri barbatesti ce urmeaza a fi purtate la costum trebuie avut in vedere design-ul acestora. Asa cum am precizat la inceputul acestui articol pe piata de profil exista foarte multe modele de ceasuri pentru barbati insa nu toate sunt recomandate pentru a fi purtate la costum. Ceasurile de mana clasice, cu un design simplu dar elegant raman alegerea cea mai buna atunci cand vine vorba despre ceasul de mana potrivit pentru a fi purtat la costum.
  • Nu in ultimul rand, tipul de curea cu care este dotat ceasul de mana este un alt criteriu de care trebuie tinut cont in momentul in care se alege ceasul de mana potrivit pentru a fi purtat la costum. Desi din ce in ce mai multa lume prefera bratara atunci cand vine vorba despre cureaua ceasului de mana, ceasul de mana ce este purtat la costum trebuie sa aiba curea din piele.

In concluzie, piata ceasurilor de mana a evoluat atat de mult incat in momentul de fata ne ofera ceasuri de mana pentru orice stil vestimentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>