Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Cadoul ideal pentru un copil

Se apropie sarbatorile de iarna, iar agitatia de dinainte deja se simte prin magazine si prin marile centre comerciale.

In fiecare an fiecare persoana in parte se confrunta cu acea zarva, si forfota de care ne lovim de fiecare data atunci cand vom merge la cumparaturi, si de fiecare data ne promitem ca la anul vom face cumparaturile mult mai devreme pentru a evita agitatia din magazine, insa niciodata nu ne tinem de promisiune.

Vi se pare cunoscut!! Da, intr-adevar.

Anul acesta pentru a evita pe cat de mult posibil acea agitatie specifica sarbatorilor am inceput sa achizitionez cadourile pentru cei dragi mult mai devreme, insa acest lucru s-a datorat si faptului ca finul nostru de 4 ani v-a veni in tara de sarbatori si vruiam sa ii fac un cadou mai deosebit iar ca sa fiu sigura ca voi gasi ceva frumos si de calitate am inceput cumparaturile mai devreme.

Pentru parintii mei am ales o lenjerie de pat din bumbac, pe care am comandat-o dintr-un magazin online, insa pentru Andrei, finul meu am avut ceva de cautat, deoarece nimic nu se potrivea parca cu firea lui.

Din cauza aceasta mi-a luat cam doua saptamani de plimbari prin magazinele de jucarii, magazine cu haine, insa nimic nu m-a incantat foarte mult. Stiam ca are foarte mult jucarii iar cu hainele imi era teama sa nu gresesc deoarece nu il mai vazusem de aproape un an.

Intr-o zi insa mi-am adus aminte ca el are acum camera lui, si uitandu-ma pe site-ul de unde cumparasem cadoul pentru ai mei, am descoperit niste lenjerii de pat copii care m-au atras imediat.

M-am gandit ca el va fi incantat ca patutul lui sa fie personalizat cu ceva ce ii place lui, cu personajele din lumea Disney.

Am citit imediat materiale din care sunt facute aceste lenjerii de pat Disney ,bumbac de calitate %,  si am fost convinsa pe loc sa command

Cu siguranta acesta va fi cadoul perfect pentru el, dar si totodata pentru orice copil ce are camera lui si iubeste desenele animate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>