Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Lucruri de care sa tii cont atunci cand iti mobilezi dormitorul

 

Dormitorul este locul in care ne reincarcam bateriile dupa o zi de munca motiv pentru care aceasta camera trebuie amenajata in primul rand tinand cont de acest lucru. La fel ca in oricare alta camera, si in dormitor, mobila joaca un rol extrem de important in modul in care arata aceasta camera precum si in stabilirea gradului de confortabilitate. Pentru ca acest grad sa fie cat mai ridicat, iata cateva dintre lucrurile pe care trebuie sa le avem in vedere in momentul in care achizitionam mobilier pentru dormitor:

  1. Culorile in care este vopsit mobilierul joaca un rol extrem de important asupra modului in care ne simtim in cadrul dormitorului. Pentru a ne simti cat mai linistiti si relaxati, culorile mobilierului trebuie sa fie deschise si calde. Albastrul, verdele si galbenul sunt trei dintre culorile la care putem recurge atunci cand vine vorba despre culoarea mobilierului.
  2. Functionalitatea mobilierului este un alt criteriu pe care trebuie sa il avem in vedere in momentul in care achizitionam mobilier deoarece in cazul in care constatam ca mobilierul pe care il avem nu este suficient de functional pe cat am vrea ne agitam. Pentru a evita acest lucru, eu achizitionez doar mobila la comanda deoarece in felul acesta achizitionez doar ceea ce am nevoie, lucru pe care vi-l recomand si voua.
  3. Supraaglomerarea dormitorului nu doar ca nu este placut din punct de vedere estetic ci este o metoda de amenajare extrem de obositoare. Avand in vedere ca dormitorul este utilizat pentru odihna, piesele de mobilier pe care le avem in cadrul acestei camere nu trebuie sa fie numeroase pentru a evita crearea unei atmosfere obositoare. Stabilirea cu exactitate a locului in care vrem sa amplasam obiectele de mobilier precum si a dimensiunilor acestuia este un sfat pe care trebuie sa il urmam pentru a nu ajunge in situatia in care sa supraaglomeram dormitorul.

In concluzie, avand in vedere cele prezentate in cadrul acestui articol, eu recomand mobila dormitor la comanda deoarece in felul acesta ne asiguram ca mobilierul pe care il achizitionam se incadreaza perfect in atmosfera pe care vrem sa o avem in dormitor, si anume una de liniste si relaxare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>