Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

PRIMATECH a primit certificarea TUV Rheinland la noile standarde ISO

Din anul 1999, PRIMATECH proiecteaza, dezvolta si produce detectoare de gaze combustibile si monoxid de carbon, fiind unicul producator de detectoare de gaz certificate, din Romania. Deoarece aceste produse ofera siguranta si protejeaza vieti, intreg sistemul prin care se realizeaza fabricarea acestora trebuie sa fie caracterizat de o imbunatatire continua. De aceea, PRIMATECH apeleaza la organismul international de referinta, TUV Rheinland, pentru auditarea si certificarea sistemului sau de management integrat.
certificate ISO
certificate ISO

Recent, compania a primit certificarea TUV Rheinland la noile standarde ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015, si recertificarea la standardul SR OHSAS 18001:2008.

Cum va ajuta asta?

1. Prin optimizarea practicilor si politicilor sale relatia profesionala dintre PRIMATECH si orice client este imbunatatita permanent si este mentinuta la un nivel care satisface ambele parti.

2. Respectul fata de mediul inconjurator si atentia fata de impactul ecologic se regasesc in activitatea PRIMATECH de zi cu zi.

3. Protejarea sanatatii si securitatii angajatilor este o preocupare permanenta a companiei PRIMATECH iar rezultatul acesteia se reflecta in calitatea produselor pe care o ofera.

Pornind de la aceste valori dintotdeauna prezente in viziunea sa, PRIMATECH si-a cladit numele prin rigoare, integritate, transparenta, oferind produse de siguranta de cea mai inalta calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>