Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Laptop defect: sa-l inlocuiesc sau sa-l repar? Sfaturi de la OnLaptop.ro

Este inevitabil. Oricat de mult te-ai stradui si oricat de mult ai avea grija de un laptop in cele din urma te vei trezi intr-o dimineata si vei observa ca pur si simplu nu mai porneste sau ca nu functioneaza normal. Are si laptopul o durata de viata si este de inteles. Dar intrebarea pe care fiecare persoana si-o adreseaza in acest moment este: “E defect complet sau se poate repara?”. Si de aici apar alte si alte intrebari “Merita sa-l repar?, Oare cat costa o reparatie? Dar oare ce are? Unde sa gasesc un service bun de laptopuri? Oh, dar oare ce se intampla cu pozele si informatiile pe care le aveam pe hdd?” si lista poate continua.
Pentru a gasi raspuns la toate aceste intrebari va invitam pe site-ul nostru http://www.onlaptop.ro/ unde veti putea citi o multime de articole interesante despre reparatii laptopuri. In plus, aveti acces la cea mai buna oferta de preturi pentru service laptopuri, aflati cum puteti beneficia de ridicare gratuita a laptopului si in cat timp se poate rezolva o defectiune.

Dar ca sa continuam discutia despre inlocuirea sau repararea unui laptop ne vom referi in continuare la o serie de lucruri capabile sa ne determine sa gasim cel mai bun raspuns pentru fiecare laptop in parte. Sigur ca cei mai multi dintre noi pot fi pur si simplu incantati de ideea de a avea un laptop nou, dar pe de alta parte exista o categorie de persoane care nu-si doreste sa se desparta de laptopul vechi care a devenit “vintage” si care “isi facea treaba foarte bine”.

Dar a venit momentul sa luati o decizie. Iar noi ca specialisti in reparatii laptopuri, pentru ca ne ocupam in fiecare zi de aceste lucruri, va recomanda sa nu va aruncati laptopul si sa nu-l inghesuiti bine intr-un pod inainte sa aflati daca se poate repara, ce implica reparatia, cat de fiabila este, daca se merita sa platiti pretul de reparatie pentru el. Multe persoane sunt de parere ca o data ce un laptop face o problema, exista mai sanse ca de atunci inainte sa o tina tot asa si sa va faca probleme intr-una.

La fel din experienta va spunem ca acest lucru nu este adevarat de cele mai multe ori. Sigur ca depinde foarte mult si de natura defectiunii dar noi la www.onlaptop.ro nu ne apucam de o reparatie daca nu stim sigur ca reparatia va rezista si ca merita. Asta pentru ca exista situatii cand reparatia nu mai merita, iar acest lucru se intampla de obicei in cazul laptopurilor foarte vechi.

Daca reparatia se poate efectua exista mai multe motive pentru care merita sa va reparati laptopul in loc sa va cumparati altul. Haideti sa discutam putin despre acestea:

1. Din punct de vedere financiar este mai ieftin sa ramaneti la vechiul laptop in loc sa va cumparati unul mai nou si mai scump. Este mai ieftin chiar daca il reparati, deci reparatia este mai ieftina decat costul unui laptop nou. Dar am vazut multe situatii in activitatea noastra. Iar uneori exista persoane care vor sa traga in continuare de niste laptopuri mult prea vechi. Sigur ca in aceste cazuri incercam sa fim obiectivi si sa analizam cat mai bine situatia, iar daca este vorba despre un exemplar atat de vechi incat nu se stie daca reparatia va dura, atunci noi comunicam acest lucru clientului. Dar de cele mai multe ori, daca discutam despre laptopuri cumparate in ultimii 2-3 ani, acesta sunt destul de recente, se pot repara iar reparatia va va costa mai putin decat un laptop nou. Deci daca nu aveti bani pentru a investi mai multi bani intr-un laptop nou, e o idee buna sa mergeti pe solutia de reparatie.

2. Castigati timp. Pentru ca nu trebuie sa pierdeti timpul cautand un laptop nou, eventual instaland un nou sistem de operare, instaland noi aplicatii si programe (pe care le folositi in mod frecvent si pe care le aveati deja in laptopul cel vechi). Daca ne veti cauta pe www.onlaptop.ro veti vedea ca legat de timp noi oferim clientilor nostri posibiliatea de preluare a laptopului de la domiciliu. Uneori preluarea se face gratuit. In concluzie, nu trebuie sa pierdeti timpul si sa veniti pana la noi la service pentru reparatie. Dupa ce laptopul dumneavoastra va fi reparat, un reprezentant al firmei de service vi-l va aduce direct acasa sau la birou. Prin urmare, veti fi in avantaj daca optati pentru reparatie.

3. Mai nou se tot bate moneda pe ecologie si pe incurajarea de a fi prietenos cu mediul inconjurator. Potrivit acestor principii este indicat sa folosim ce avem deja decat sa cumparam un alt produs. Daca laptopul pe care il avem se poate repara si ne putem face treaba cu el asa cum dorim, merita sa-l folosim in continuare si nu sa-l aruncam la gunoi.

Va asteptam in sediul nostru de service laptopuri pentru reparatii, diagnosticari si rezolvari probleme de orice tip legate de laptopuri, atat pe partea de software, cat si pe partea de hardware.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>