Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Cum se spala cat mai eficient prosoapele de bucatarie


Este binecunoscut faptul ca in timp, prosoapele de bucatarie pot prinde un miros foarte neplacut. Ele sunt imbibate cu tot felul de alimente si de uleiuri si trebuie sa te inveti sa le speli cat mai corect daca nu vrei sa cumperi prosoape mai des decat te gandeai.
In cele ce urmeaza, vreau sa-ti dau cateva sfaturi legate de spalarea prosoapelor de bucatarie, insa, nu inainte de a-ti recomanda un site de pe care poti cumpara prosoape de calitate superioara – Asternuturisiprosoape.ro. Aici vei gasi prosoape din bumbac, bambus sau alte materiale, dar si lenjerii de pat de lux, perne, pilote sau halate de baie.

Revenind la prosoape, un prim sfat pe care vreau sa ti-l dau tine de temperatura la care trebuie sa speli prosoapele. Este recomandat ca prosoapele de bucatarie sa fie spalate la o temperatura cat mai ridicata. Si ai grija sa nu bagi in masina de spalat si alte lucruri, cum ar fi manusile de bucatarie care trebuie spalate la o temperatura mai scazuta. Eu am facut aceasta gresela odata si manusile au devenit foarte mici.
Un alt sfat tine de frecventa cu care trebuie sa speli prosoapele de bucatarie. Nu folosi aceleasi prosoape saptamani intregi. Spala-le cat mai des, deoarece in ele se aduna tot felul de bacterii si mizerii care pot fi daunatoare.

Daca prosoapele tale de bucatarie au un miros neplacut, nu balsamul de rufe este solutia. El nici macar nu e recomandat in spalarea prosoapelor. Recomandat este otetul. Pune prosoapele de bucatarie mai intai la inmuiat cu otet, dupa care spala-le normal. Tot pentru indepartarea mirosurilor neplacute, mai poti folosi si apa cu bicarbonat. Procedezi la fel ca si in cazul otetului.

Nu e deloc placut sa ai prosoape care miros urat si care miros cam la fel si dupa ce au fost spalate. Da, prosoapele de bucatarie pot prinde un miros neplacut care nu iese la o spalare normala. Insa, daca vei tine cont de cele amintite mai sus, iti vei spala prosoapele astfel incat sa scapi de miros.
Si inca un lucru, nu uita sa lasi prosoapele la uscat intr-un mediu cat mai ventilat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>