Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Si tu poti economisi cu ING

pp

Acum noua luni am avut nevoie de o solutie pentru refinantarea unui credit. Se pare ca nu am reusit sa gestionez foarte bine banii pe care ii castig lunar si m-am trezit intr-o situatie neplacuta. Nu reuseam sa imi platesc rata la banca si in acelasi timp sa-mi ramana bani si de alte cheltuieli. Am incercat atunci sa gasesc o solutie urgenta si cea mai buna a fost aceea de a alege sa refinantez creditul.

Cei de la ING mi-au fost de mare folos. Cu ajutorul lor am reusit sa ies din impas.
Cand am trecut de aceasta perioada mai neplacuta mi-am propus sa ma organizez altfel si sa fiu mult mai atenta cu banii pe care ii cheltui. Ba mai mult, mi-am propus sa si economisesc. Si deocamdata reusesc. Mi-a fost de mare folos faptul ca mi-am putut deschide un cont de economii, un cu o dobanda avantajoasa de la ING.
De fiecare data cand iau salariul transfer din contul curent in cel de economii si am dobanda de 0,7% pe an pentru fiecare banut pe care il pun in acel cont.

Partea buna consta in faptul ca nu pierd dobanda in momentul in care am nevoie de bani si ii scot din contul de economii. E atat de simplu. Folosesc serviciul Home Bank si pot transfera cu foarte mare usurinta banii dintr-un cont in altul. Si nu am absolut nimic de pierdut, deoarece:
• Deschiderea contului de economii nu costa absolut nici un leu;
• Administrarea contului este gratuita;
• Nu se percep taxe pentru transferurile pe care le fac in contul curent ING.

Acum mi-e mult mai simplu sa economisesc. Pana in prezent am gestionat bine banii pe care i-am avut in fiecare luna si din fericire nu a fost nevoie sa scot nici un leu din economii. Sper sa reusesc sa fac la fel si pe viitor.
Pentru ce economisesc? Pentru nimic deosebit. Insa, vreau sa stiu ca orice s-ar intampla am bani pusi deoparte, pentru situatii neprevazute.

Daca si tu vrei sa economisesti, n-ar fi rau sa faci la fel. Insa, trebuie sa ai ambitia de a lasa banii in contul de economii. E atat de usor sa-i transferi in contul curent, incat e foarte tentant. Insa, daca esti o persoana responsabila vei economisi simplu si rapid.
Niciodata nu stii ce cheltuieli neprevazute pot aparea, fapt pentru care trebuie sa fii mereu pregatit/a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>