Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Excelenta britanica se afla si in tara noastra

alp-edu-pro_slogan_logo_p (1)

M-am tot gandit, de ceva vreme, sa pasesc si eu pe drumul antreprenoriatului, spre o formare profesionala noua, care sa ma ajute in atingerea succesului dorit.

Si am descoperit faptul ca usurinta in exprimare, empatia, asumarea responsabilitasilor, lucrul in echipa, coordonarea, creativitatea, abilitatile organizatorice si multe altele definesc un lider de succes – exact asa cum imi doresc si eu sa fiu.

Partea buna este ca astfel de aptitudini pot fi deprinse sau se pot construi in timp, printr-o formare si educatie la grad inalt de profesionalism. Gandind mai in perspectiva unui viitor pe termen lung, am ales cursurile de management educational oferite de The Open University.

APL Edu Pro – partener unic al The Open University, Marea Britanie pentru Romania, imi pune la dispozitie excelenta britanica in MBA chiar in tara mea. Lucrurile sunt mult mai simple atunci cand ai posibilitatea sa te formezi profesional chiar si de acasa, deoarece programul se bazeaza pe sistemul „open learning”.

Analizand toate beneficiile pe care astfel de cursuri mi le ofera, am ajuns la concluzia ca merita sa faci o mica investitie, atunci cand formarea profesionala este esentiala pentru tine.

Mai trebuie sa mentionez faptul ca aceste cursuri se desfasoara pe parcursul a 6 luni de zile, dar la final esti mai bogat in cunostinte si mai mult decat pregatit sa pasesti pe drumul antreprenoriatului.

Ce recomanda The Open University? In primul rand, experienta lor de 15 ani in domeniu, dar si personalul dedicat ce tine orele de curs, care se bazeaza sip e practica, nu doar pe teorie. Apoi ar fi faptul ca toate cursurile lor sunt recunoscute de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Sistemul de ‘’open learning’’ ar fi inca un motiv in plus, care m-ar determina sa urmez astfel de cursuri, pentru ca eu lucrez, dar doresc sa mai fac si altceva in paralel.

Acestea fiind spuse, The Open University merita, pentru ca oricine merita mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>