Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

De ce sa alegem o lenjerie de pat din bumbac egiptean?

aas

O lenjerie de pat trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa fie moale, fina, lucioasa, sa reziste la spalat si la calcat, sa aiba culori puternice si sa nu provoace alergii.
Ei bine, lenjeria de pat din bumbac egiptean este din acest punct de vedere ideala, este lenjeria de pat pe care toti o cautam pentru ca ea indeplineste toate aceste conditii.

Nimic nu se compara cu bumbacul egiptean, iar in cazul in care vrei sa cumperi o lenjerie de pat, iti recomand sa achizitionezi o lenjerie de pat din bumbac egiptean.
Bumbacul egiptean se deosebeste de alte fibre prin lungimea fibrelor din care este facut dar si prin densitatea acestuia ce poate atinge 0,0228 mm fapt ce ii ofera finete si rezistenta.

O lenjerie de pat din bumbac egiptean poate fi folosita timp de 8 ani, in cazul in care sunt respectate conditiile de spalare si calcare recomandate de catre producatori.
Ea are o rezistenta mai mare in timp si datorita faptului ca firele din bumbac egiptean sunt rasucite strans tocmai din acest motiv pentru a face fata spalarii si purtarii intense.

Lenjeriile de pat din bumbac sunt foarte fine, matasoase si confortabile si sunt ideale atunci cand ne dorim sa ne relaxam, sau atunci cand suntem obositi si avem nevoie de un somn adanc pentru a ne reveni.
Un alt beneficiu al acestui material este faptul ca lasa pielea sa respire, este un material hipoalergenic si este ideal pentru persoanele care sufera de diferite alergii.

In cazul in care vrem sa cumparam o lenjerie de pat fie pentru noi sau pentru prieteni, alegerea unei lenjerii de pat din bumbac egiptean este o alegere buna, o caracterista destul de importanta fiind faptul ca ea in timp, in loc sa se uzeze devine si mai catifelata si mai moale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>