Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Un Scooby do si noi

Saptamana trecuta au venit in vizita pe la mine doua nepotele frumoase foc. Una blonda, cealalta bruneta. Dar amandoua aveau un scop comun: de fiecare data cand vin pe la mine in vizita trebuie neaparat sa se uite la Scooby Doo. Prima data n-am stiut de ce, dar am zis totusi sa ne intreb, chiar daca m-am gandit ca poate nu vor sa-mi spuna de ce, ca nu ai de unde sa stii, poate le jeneaza ceva. Dar ele mici si infipte cum sunt mi-au spus clar si raspicat, cu un zambet destul de mare la coltul gurii ca se uita la Scooby Doo la mine pentru ca la televizorul meu se vede mai frumos. Da, au dreptate fetele, asa este. Insa, atunci mi-a venit in minte sa le pun sa se joace si jocuri cu acest curaj personaj de desene animate.

Ele au fost de acord si am aprins de indata calculatorul sa dau un simplu search pe Google despre jocuri cu scooby doo. Si am gasit, la prima vedere, un site pe nume bugy unde nici nu ai idee ce jocuri interactive poti gasi. Le-am lasat pe fetite sa se joace in jur de vreo doua ore si un pic. Inca putin si nici nu mai puteam sa le dezlipesc din fata monitorului. Va spun acest mic detaliu ca sa vedeti cam cat de mult poate sa prinda aceasta interesanta plaforma de jocuri. Si stati linistiti ca veti gasi si mai multe jocuri decat va puteti imagina voi. Intrati si dati-le copiilor sa se joace. Sa le faceti copilaria mai frumoasa, mai buna, mai interesanta.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>