Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Cel mai calitativ ulei pentru motor de pe piata

Daca ai masina, probabil ai facut o investitie serioasa pentru a ti-o achizitiona. Din moment ce ai investit intr-o masina, trebuie sa o intretii daca vrei ca aceasta sa functioneze asa cum iti doresti. Daca ignori lucrurile care nu ti se par importante, in timp poti regreta. Trebuie sa iti ingrijesti masina in asa fel incat aceasta sa iti ofere performantele dorite.

Un aspect important care poate afecta performantele masinii este uleiul de motor pe care il folosesti. Acesta trebuie sa fie unul de calitate superioara, un ulei care sa imbunatateasca modul in care masina ta functioneaza. Ai auzit de uleiurile de motor a celor de la Shell ? Daca folosesti astfel de produse te indrepti intr-o directie buna.

Astazi vrem sa-ti prezentam cel mai calitativ ulei de motor de pe piata si anume uleiul Shell Helix Ultra Pure Plus. Acest ulei sta extrem de bine din punct de vedere calitativ si asta nu o spunem noi, ci pilotii de la BMW care participa la cursele de raliuri. Da, ai citit bine. Pilotii de raliuri de la BMW si-au dat seama de performantele motorului in urma folosirii acestui ulei si il folosesc pentru masinile lor. Daca vrei sa afli mai multe despre asta, intereseaza-te cu privire la parteneriatul tehnic facut intre Shell Helix Ultra Pure Plus si BMW MOTORSPORT.

Uleiul celor de la Shell este un ulei dorit de catre cei care stiu cu adevarat cat de important este un ulei de calitate. El poate fi gasit in orice magazin Shell si poate fi achizitionat la un pret accesibil.

Nu trebuie sa fii pilot de raliuri ca sa ai grija de masina ta si sa ti-o doresti performanta. Trebuie doar sa tii la bunul tau, un bun in care la urma urmei ai investit destul de mult.

Uleiul Shell Helix Ultra este dorit din mai multe motive, printre care nu putem sa nu amintim ca: este obtinut cu ajutorul unei tehnologii revolutionare ce il face sa aiba o puritate de 99,5%; permite niveluri mari de curatare si protectie; prezinta o protectie inegalabila impotriva reziduurilor prevenind acumularea depunerilor printr-o putere mare de curatare; ai nevoie de mai putine completari ale nivelului; este extrem de eficient si la temperaturi extreme, ceea ce face motorul sa se incalzeasca repede si sa atinga la fel de repede performantele.

Alatura-te celor de la BMW si foloseste si tu uleiul de motor Shell Helix Ultra Pure Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>