Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Black Friday cu reduceri doar la Altgrad

Care sunt acele produse la care se aplica reduceri la piese Ford de Black Friday 27-30 noiembrie? Uitati aici o lista cu principalele dintre ele:

– Manopera gratuita montaj la pachele de revizie complete achizitionate

– Manopera gratuita la montaj acumulatori.
– Manopera gratuita la distributii complete cu pompa apa marca Ford
– Plata in 6 rate fara dobanda piese auto si service prin Card Avantaj sau Start BT
valabile si pentru magazinul nostru on line
– Extra discount de 5 % pentru comenzile online pe catalog piese Ford
de peste 500 ron.
– Pachet inlocuit antigel G 12 Plus la 99 ron
– Pachet inlocuit lichid frana ATE la 120 ron
10 la suta discount la comanda on lines piese ford

Nu este asa ca ele sunt atat de atractive incat va vine sa le luati pe toate? Ei bine nu va faceti griji este timp destul pentru toate aceste cumparaturi, iar mai ales faptul ca puteti cumpara cu ajutorul unui card de cumparaturi nu trebuie sa va faceti griji in privinta banilor. In aceasta perioada pe site va asteapta piese Fiesta la preturi mai mult decat atractive si in plus va veti bucura si de o masina nou nouta cu toate piesele reinoite iar pretul nu va fi unul foarte mare, pentru ca ofertele si reducerile nu se opresc aici.

La lista de mai sus mai trebuie adaugat si faptul ca transportul este gratuit indiferent de suma care urmeaza sa fie platita pentru produsele achizitionate, iar produsele sosesc alaturi de o garantie de 2 ani. Printre piesele care vor fi oferite la reducere se numara si piese Focusceea ce creste sansa ca printre produsele oferite la reducere sa se gaseasca si un produs care sa se potriveasca cu masina voastra Ford.

Nici cautarea nu este atat de greu de facut este de ajuns sa cautati un produs pentru masina voastra si site-ul vi le va prezenta si pe restul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>