Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Ce mancare se poate aseza pe usa frigiderelor?

sell2

Frigiderele sunt acele electrocasnice care ar trebui sa pastreze proaspete toate alimentele pe care le punem inauntru. Cu toate acestea, de multe ori ele nu fac fata numeroaselor produse pe care noi le punem inauntru si astfel acestea ajung sa se strice mult mai repede decat ar trebui. Cateodata, alimentele se strica din cauza aglomerarii din frigider, insa de alteori produsele se strica din cauza ca nu le-am asezat noi acolo unde trebuie.

In Galati, frigidere la preturi bune gasiti la Selgros.

Asadar, in articolul de fata vom vorbi despre cum trebuie sa depozitam alimentele in frigider, mai exact pe usa frigiderului, pentru ca acestea sa se pastreze pentru mai mult timp proaspete. Am ales sa vorbesc despre asezarea alimentelor pe usa frigiderului deoarece consider ca acolo se intampla cele mai multe probleme.

Multe frigidere dispun de o usa care are prevazut un spatiu special pentru oua. Aceste frigidere sunt, din start, o alegere proasta. Ouale nu au ce cauta pe usa frigiderului! Retineti faptul ca tot ce se poate depozita aici sunt bauturile, condimentele si orice alt produs care nu sufera la fluctuatiile de temperatura. Din cauza faptului ca usa frigiderului se deschide si inchide constant, aerul cald si cel rece alterneaza in jurul alimentelor, iar acest lucru nu trebuie sa cauzeze probleme.

Asadar, trebuie sa evitati sa depozitati pe usa frigiderului alimente precum: produse lactate, oua, fructe si legume, carne etc.

O intrebare buna este: Unde punem ouale? Deoarece multi dintre noi suntem obisnuiti sa le asezam pe usa frigiderului, s-ar putea sa nu stim unde sa le punem ca sa se pastreze corect. Asadar, trebuie sa stiti ca ouale se pastreaza cel mai bine pe raftul din mijloc sau jos al frigiderului, unde temperaturile sunt mai constante si reci.

Acestea fiind spuse, indreptati-va de acum incolo atentia asupra aranajrii alimentelor in frigider. Iar daca abia acum va cumparati un asemenea aparat electrocasnic, cumparati-va unul fara spatiu pentru oua pe usa – il gasiti in gama larga de frigidere de la Selgros.

Selgros Galati
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Galati nr. 1 C Galati, 800 654 , RO
Tel: 0236 305 000
Fax 0236 305 199

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>