Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Saltele pentru fiecare!

Parintii sunt pentru cei mai multi dintre noi cei mai importanti, asa este si mama mea pentru mine, inca de mica s-a ocupat de mine si a aut grija sa nu imi lipseasca nimic, inca imi aduc aminte cand mica fiind o obligam sa ma ia in spate, faptul ca eram grea sau ca mai avea si ceva greu in maini cand ma lua a dus automat la problemele cu coloana de care sufera astazi.

Pentru ca o iubesc si pentru ca vreau sa o scap de dureri am decis sa incep sa caut metode prin care sa nu o mai doara spatele, am incercat multe dar la unu singura, ceea mai simpla si evidenta de fapt, nici macar nu mi-a stat gandul. Metoda despre care vorbesc este schimbarea saltelei pe care mama doarme.

Am zis ca oricum trebuia si i-a schimbata asa ca am decis sa caut una potrivita pentru ea, asa am ajuns sa ii cunosc pentru prima data pe cei de la Green Future si sa ma bucur de confortul produselor realizate de ei.

Chiar daca nu eram foarte sigura ce sa aleg, m-am oprita asupra unor saltele cu memorie , acestea mi s-au parut cele mai atractive pe site datorita faptului ca pastreaza forma persoanei care va dormi pe ele, deci nu vor mai putea aparea problemele cu coloana, la mama mea acestea se datorau si faptului ca salteaua era plata si nu putea sa doarma niciodata pe spate pentru ca apareau durerile.

Am intrebat-o si pe ea si impreuna am decis salteau pe care urma sa o primeasca din momentul in care i-a venit problemele au inceput sa dispara incetul cu incetul. In acest moment cei de la Green Future impreuna cu Blogawards organizeaza un concurs al carui premiu este o saltea cu memorie.

Imi doresc sa castig una deoarece am deja experienta unei astfel de saltele si sunt sigura ca se va potrivi de minune cu camera mea, in plus o astfel de saltea se afla de ceva timp pe lista noastra de cumparaturi, dar nu am gasit inca ocazia de a ne alege una.

Am vazut deja cu proprii mei ochi efectele benefice pe care aceasta saltea le-a avut asupra mamei mele si in plus am reusit sa o testez si eu de cateva ori, pur si simplu somnul oferit este unul special, nu ai mai vrea sa te ridici dimineata din pat. Sper sa castig aceasta saltea pentru mine si familia mea, iar daca nu voi avea noroc oricum in curand voi ajunge sa imi iau una asemanatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>