Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

Afacerea handmade, profitabila sau nu?

In momentul de fata avem ocazia de a trai intr-o societate in care libertatea reprezinta unul din principiile care stau la baza acestei societati. Cu toate acestea din pacate unii dintre noi nu au inteles semnificatia acestui concept in sens pozitiv, insa nu despre acest lucru vreau sa scriu in cadrul acestui articol. Dar despre ce vreau sa scriu? Despre persoanele care au incercat si incearca in continuare sa realizeze lucruri frumoase, benefice pentru societatea in care traim. Mediul de afaceri romanesc reprezinta un mediu in care regasim astfel de persoane. Fara a fi un specialist in acest sens doresc sa scriu despre una din cele mai noi tendinte din mediul de afaceri romanesc, si anume afacerea handmade.

Este acest tip de afacere profitabila sau este vorba doar despre placere pura? Acesta intrebare cu siguranta este pe buzele multor persoane care citesc despre aceasta noua tendinta in afacere, sau chiar isi doresc sa deschida o astfel de afacere. Din punctul meu de vedere acest tip de afacere se poate dovedi a fi profitabil. De ce zic acest lucru? Deoarece atat timp cat faci ceea ce iti place nu ai cum sa nu reusesti, parerea mea. Desigur ca in afara de placere mai trebuie sa urmezi si anumiti pasi. Ei bine, despre acesti pasi doresc sa scriu un pic mai in detaliu in cele ce urmeaza.

margele-howlit-tub

Asa cum am scris mai suss, principala calitate pe care trebuie sa o aiba o persoana care isi doreste sa dezvolte o astfel de afacere este reprezentata de pasiune. Doar pasiunea te va ajuta sa mergi mai departe cu visul tau in momentul in care cei din jur te vor descuraja sau in momentul in care afacerea nu merge asa cum ti-ai fi dorit, ba dimpotriva.

Reputatia reprezinta un alt obstacol pe care un proprietar de afacere handmade si nu numai trebuie sa il depaseasca cu brio. Acest lucru se petrece in timp si doar prin oferirea de servicii de calitate, indiferent de natura acestora. Pentru a reusi acest lucru vei avea nevoie de achizitionarea de produse de calitate, produse pe care sa le utilizezi la confectionarea obiectului pe care tu il comercializezi. In cazul in care te ocupi cu confectionarea de bijuterii handmade doresc sa fac doua recomandari care sunt sigur ca iti vor fi de folos.  Gemsale reprezinta cea mai buna solutie pentru achizitionarea de accesorii bijuterii.

margele-howlit

De asemenea in cazul in care doresti sa achizitionezi margele online iti recomand accesarea site-ului.

Indiferent de domeniul in care ai ales sa iti lansezi afacerea, competitia pe care o ai cu ceilalti producatori se dovedeste de cele mai multe ori una foarte grea. Astfel, pentru a reusi nu doar sa faci fata competitiei ci sa o si invingi vei avea nevoie de produse unice.

In momentul de fata din ce in ce mai putine persoane apeleaza la unicitate deoarece este mult mai simplu sa plagiezi, din pacate. Din acest motiv, din punctul meu de vedere unicitatea reprezinta un adevarat atu.

In incheierea acestui articol reamintesc ceea ce am scris la inceputul acestuia, si anume ca doar oamenii pasionati de ceea ce fac vor reusi cu adevarat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>